Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Sírenie a stabilizácia » Kyselina Jablčná 1 kg
E-shop
KONTAKTNÁ OSOBA
Potravinárska, kryštalická kyselina jablčnása používa na okyslenie, upravu pH, za účelom vylepšenia intenzity chute a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite.
Kyselina jablčná nachádza široké uplatnenie v potravinárskom priemysle vďaka svojej kompatibilite so všetkými druhmi príchutí, vylepšuje chuťové vlastnosti. Trvajúce kyslá chuť, vysoká rozpustnosť vo vode. Je ideálna pre prípravu džúsov, nealkoholických nápojov, muštov a vín.
Dávkovanie:
89 g kyseliny jablčnej na 100 l vína = zvýšenie kyslosti o 1 g na 1l. Do vína pre zvýšenie kyslosti a intenzity chute. Vhodné použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1: 1
Spôsob použitia:
Rozmiešať v malom množstve suroviny a vmiesiť do celého objemu.
Vlastnosti:
Vzhľad: bezfarebná a bez zápachu číra kvapalina.
80% roztok (hmotn.) E 270 L-mliečnej kyseliny prírodného pôvodu.
Balenie
1 kg balenie
Uskladňujte výrobok na chladnom a suchom mieste, starostlivo uzatvorte balenie.
Výrobok pre enologické použitie podľa vyžadovaných predpisov.
Obrázok je ilustračný
Vytvorené systémom www.webareal.sk