S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.

KONTAKTNÁ OSOBA

Mgr. Michal Magic
tel: +421917277858
info@previnarov.sk

NOVINKY: 



        

Kyselina Mliečna 10 kg

Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia

 

Číslo produktu: 494-KM10
naša cena bez DPH : 49,17 EUR
naša cena s DPH (20 %):
59,00 EUR

do košíka:
  ks  

Popis produktu

Potravinárska, prírodna, tekutá kyselina mliečna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.)

Bezfarebná kvapalina bez zápachu, špeciálne vytvorená na výrobu vín. 

Dávkovanie:
Na čerstvé hrozno, čiastočne kvasené mušty, mladé vína: maximálne 225 g alebo 190 ml roztoku na hektoliter 
Do vína: maximálne 375 g alebo 315 ml na hektoliter 

Požadovaný nárast kyselín (g/l) Dávka ml/hl Dávka g/hl
0,5 62,7 75
1 125,4 150
1,5 188,1 225


Spôsob použitia:
Pridajte priamo do muštu alebo vína a premiešajte.

Vlastnosti:
Vzhľad: bezfarebná a bez zápachu číra kvapalina.
80% roztok (hmotn.) E 270 L-mliečnej kyseliny prírodného pôvodu.

Balenie
10 kg balenie
Uskladňujte výrobok na chladnom a suchom mieste, starostlivo uzatvorte balenie.


Výrobok pre enologické použitie podľa vyžadovaných predpisov.

Obrázok je ilustračný

 

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MjU4ZmZiYm